Manager / ondernemer horeca

Restaurant Perceel Heb je passie voor gastronomie en wil je gasten een culinaire ervaring bezorgen, dan zoeken wij jou!

Je voert voorbereidende werkzaamheden uit (MEP) zodat het restaurant klaar is om lunch en diner te draaien, je ontvangt de gasten, tijdens het servies, serveer je gerechten, dekt tafels in en serveer je dranken en rekent af met de gasten. Vervolgens verzorg je de afsluitende werkzaamheden met je collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet allereerst passie hebben voor gastronomie! Verder is het belangrijk dat je jezelf netjes verzorgd, oog hebt voor detail, collegiaal en wilt leren en doorzettingsvermogen hebt, dan komt het helemaal goed.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je passie hebt voor dit mooie vak en wilt doorgroeien, zijn er voldoende mogelijkheden binnen Perceel.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder