Zelfstandig werkend kok

Club Zand (leerling) Kok bij een hip strandpaviljoen & Unieke uitdaging met zicht op baangarantie!

Club Zand in Castricum aan Zee is dé plek waar je met je voetjes in het zand kan genieten van een hapje en drankje. Maar Club Zand is ook de place to be in de winter! Naast ons terras en paviljoen hebben we ook een take-away beachbar. Naast de reguliere horeca doen we bij Club Zand ook veel bruiloften, feestjes en zakelijke boekingen zoals vergaderingen en bedrijfsfeesten. Je komt te werken in een team van jonge medewerkers bestaande uit floormanagers, medewerkers bediening en keuken, koks en beachboys/babes. En jij kunt dit team als keukenmedewerker versterken! Jij zorgt voor de mice en place van de keuken; Jij fixt alle koude gerechten zoals flatbreads en salades; Jij maakt alle gerechten voor onze take-away beachbar; Jij ondersteunt de chef met de rest van de keukenwerkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij … - Zelfstandig, flexibel en stressbesteding? - Gemotiveerd om de beste kwaliteit te leveren? - Gastvrij, commercieel- en servicegericht? - En een echte teamplayer?

Wat biedt het bedrijf?

Club Zand in Castricum aan Zee is dé plek waar je met je voetjes in het zand kan genieten van een hapje en drankje. Maar Club Zand is ook de place to be in de winter! Naast ons terras en paviljoen hebben we ook een take-away beachbar. Naast de reguliere horeca doen we bij Club Zand ook veel bruiloften, feestjes en zakelijke boekingen zoals vergaderingen en bedrijfsfeesten. What's in it for you? Salaris (WML Horeca cao), trainingen, workshops, borrels, uitjes (vaak naar het buitenland), kans om door te groeien én de allerleukste collega's

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder