Grand Hotel Opduin
Voor in de keuken van ons restaurant zoeken wij een stagiar(e) / leerling kok. Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. We investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's. Werken op een eiland, met het strand op 200 meter afstand. ’s Avonds het nachtleven van de Koog verkennen met de overige stagiar(e)s. En uiteraard goede een-op-een begeleiding door ervaren professionals. Je woont in onze Opduin villa. Een ruime woning voor het hotel met diverse slaapkamers, gezamenlijke woonruimte en een gezamenlijke badkamer. Afhankelijk van het aantal stagiair(e)s dat tegelijk werkzaam is heb je een eigen kamer of deel je deze. De vergoeding is vastgesteld door je opleiding. Ontbijt, lunch en diner wordt door ons verzorgd. Ook op je vrije dagen. Zwemmen en fitnessen in het hotel is kosteloos. Op de rest krijg je korting, zoals sauna, solarium en massagestoel.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat