Bij Goes Meewerkend horeca ondernemer dagzaak Bij Goes
B1-K1 Onderneemt B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan B1-K1-W4 Maakt marktanalyse B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden B1-K2-W3 Begroot financiën B1-K2-W4 Bewaakt financiën B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan P3-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed P3-K1-W5 Bereidt gerechten P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw profiel Ervaring in en passie voor de horeca Communicatief vaardig, gastgericht, flexibel en een echte 'aanpakker' Spreekt Nederlands en Engels Flexibel Leergierig Sociaal
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? • Werken tijdens kantooruren. In de avonden en weekenden standaard vrij • Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid • Begeleiding vanuit de bedrijfsmanager, de operationeel leidinggevende op de locatie • Een leuk dynamisch team om in te werken • Werken met een echte ondernemer • Betrokken worden in processen • Een leuke stagevergoeding • Uitzicht met kans op een vaste aanstelling na je stageperiode
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan