Kok

Restaurant It Polderhûs Veel leren van de chef en zelfstandig werkend kok en afwisselend werk waarbij je 's avonds nooit echt laat klaar bent.

Onderleiding van een zelfstandig werkend kok helpen bij de mice en place; groente snijden, klaarmaken, voorbereiden voor het diner en assisteren bij de lunch klaar aken en eenvoudige taken zoals gebak klaarzetten, opmaken en doorgeven. Tussendoor de afwas bij houden van overdag ('s avonds is een afwasser aanwezig) Assisteren klaarzetten bij diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, kunnen samenwerken met collega's , leergierig, creatief, netjes kunnen werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke leerzame stage waar je veel kunt leren en mag je veel doen. We vinden het leuk als je creatief bent en mee denkt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder