Stads-koffyhuis Meewerkend horeca ondernemer
De student komt te werken in de bediening of keuken. Afhankelijk waar de voorkeur van de student naar uit gaat. Indien de student in de bediening wil werken dat zal hij/zij leren hoe alle drankjes achter de bar gemaakt moeten worden, je zal leren wijklopen, runnen en bestellen. Indien alles goed gaat dan kunnen wij ook kijken of er leidinggevende taken geleerd kunnen worden. In de keuken zal de medewerker leren hoe je alle gerechten maakt. Tevens zal je leren bestellen en je zal leren hoe je een MEP lijst maakt als voorbereiding voor de volgende dag. In de keuken zal je ook leren hoe je printer moet staan, ofwel je zal de leiding over de koude of warme kant van de keuken krijgen. Dit gaan we oefenen indien de rest van de werkzaamheden in orde zijn. Natuurlijk komen er nog veel meer taken in de horeca bij kijken, maar dat is te veel om op te noemen! Maar er is genoeg te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Spontaan, harde werker, geen 9-17u mentaliteit, leuk vinden om gasten helemaal in de watten te leggen, vriendelijk en gastvrij!
Wat biedt het bedrijf?
Het Stads-koffyhuis biedt een leuke en leerzame werkplek. Wij hebben een jong team en gezellig team waarin je kan groeien. Indien je stage goed verloopt zijn er kansen op een (vaste) aanstelling. Verder ontvangen alle medewerkers fooi en krijgen wij personeelsmaaltijden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers