Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

WestCord Hotel Delft Stage bediening WestCord Hotel Delft

Ben jij nog groen? Wij vanuit het restaurant maken jou graag WestCord blauw en dit alles in het Blue Dining restaurant. Mijn naam is Dennis, F&B Manager en neem je graag onder mijn hoede om je de eerste stappen of je vervolgstappen te laten zetten in de horeca. In ons Blue Dining restaurant hebben wij ruimte voor 120 couvert. In dit sfeervolle restaurant kunnen gasten terecht voor zowel lunch als diner. Net als onze lobby is Blue Dining gebaseerd op het thema Royal Fairy Tale. De Mediterraanse keuken vormt de basis van ons concept. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de landen rond de Middellandse Zee zoals die van Frankrijk, Italië, Spanje en Marokko. We gebruiken herkenbare, verse en eerlijke ingrediënten, verse kruiden, authentieke specerijen en mooie olijfolie. Uiteraard bieden we daarnaast ook enkele herkenbare internationale klassiekers onder de naam ‘Out of the Blue’. Zo is er voor ieder wat wils. Chef-kok Bas Zuidam laat graag zijn creativiteit zien en brengt dit met passie aan

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een relevante MBO of HBO opleiding. - Je wilt leren en bent niet voor 1 gat te vangen! - Je bent een doorzetter en durft te vragen, jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. - Je bent flexibel inzetbaar, uiteindelijk heb je niet voor niks voor de horeca gekozen en horen weekend- en avonddiensten dus ook thuis in je rooster.

Wat biedt het bedrijf?

- Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. - 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder