Theater de Kampanje Kom en beleef ons (theater) restaurant en doe een schat aan ervaringen op!
Bij de functie van leidinggevende bediening, manager/ondernemer horeca, meewerkend horeca ondernemen en zelfstandig werkend gastheer/-gastvrouw:Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de mise en place, het gastvrij ontvangen van de gasten, opnemen van bestellingen, het geven van informatie, serveren van gerechten en dranken aan de gasten en kassa werkzaamheden. Daarnaast assisteer je bij de opbouw van recepties/partijen en werk je tijdens voorstellingen in theater De Kampanje. Naast het bedienen van onze gasten in restaurant Stoom kan het ook zijn dat je de artiesten bedient bij voorstellingen in De Kampanje, hoe mooi is dat!Als kok en zelfstandig werkend kok:Je werkt mee in het team van de keukenbrigade en bereid de lunch en het diner voor de gasten van Stoom en voor kleine en grote (100+ personen) feesten en partijen voor zowel restaurant Stoom als theater de Kampanje. Je leert bij ons voor zowel individuen als gezelschappen van honderden personen te koken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent collegiaal, betrouwbaar, gemotiveerd maar ook leergierig en in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om in wisselende diensten, ‘s avonds en in het weekend te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leerwerkplaats in een groot en divers bedrijf. De basis is dat je voor restaurant Stoom werkt maar ook ingezet wordt voor activiteiten tijdens voorstellingen in het theater en grote (100+ personen) en kleine events.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers