Manager / ondernemer horeca

Le Bistro Deventer Enthousiaste leerling!

In het hart van Deventer, aan de sfeervolle Brink, is een spannende nieuwe zaak geopend: Le Bistro. De eigenaren van het geliefde eetcafé de Sjampetter, Jelger en Marloes, brengen een frisse Franse wind naar deze historische stad met hun nieuwste avontuur. Le Bistro biedt een authentieke Franse eetervaring met een Bourgondische flair. Bij ons proef je de eenvoud en kwaliteit van de klassieke Franse keuken, met gerechten die recht uit het hart van Frankrijk komen. Denk aan iconische klassiekers zoals steak tartare, escargots en salade Niçoise, bereid met dagverse producten en geserveerd met een glimlach. Onze ‘what you see is what you get’-filosofie garandeert een transparante en eerlijke maaltijdservaring die de ware essentie van de Franse keuken weerspiegelt. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou! Voor verdere informatie kan je contact met ons opnemen. We kijken uit naar je bericht.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste leerling!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame maar vooral ook leuke stage aan in een nieuwe Franse bistro in het centrum van Deventer! Een uitgebreide Franse kaart met een diverse wijnkaart voor lunch, borrel en diner.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder