Meewerkend horeca ondernemer

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel STAGE - FOOD & BEVERAGE - START 2024

Bij het IJssel Restaurant brengen wij een culinaire ervaring die gebaseerd is op Dutch Cuisine. Wij combineren verfijnde gerechten met producten die veelal lokaal geproduceerd worden. Dit doen wij in het restaurant en op het terras waar de Deventer Skyline ons decor is. Als onderdeel van ons serviceteam zorg jij voor een warme, persoonlijke maar vooral authentieke bijdrage, waarbij we het juist tof vinden als je met nieuwe, originele ideeën komt. Uiteraard doe je dit zonder onze kernwaarden van ingetogen elegantie uit het oog te verliezen. We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Wij gaan jou helpen en coachen om het beste uit jezelf te halen en zo, samen met jouw collega’s, op topniveau te spelen! Naast regulier ontbijt, lunch en diner organiseren wij regelmatig toffe evenementen zoals catering op inspirerende locaties, de Haringparty, het Dickens ontbijt en onze populaire Dinercruise!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid Je volgt een relevante opleiding in hospitality of een gerelateerd vakgebied Je hebt een passie voor excellente service Communicatief vaardig en proactief Flexibel en bereid om in shifts te werken, inclusief avonden en weekenden

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding van 650 euro per maand Professionele begeleiding en training Korting in onze Hotels voor jezelf, vrienden & familie Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door onze eigen Pillows Academy 2x per jaar een Pillows Intern Day Personeelsmaaltijden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder