Manager / ondernemer horeca

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel STAGE - FRONT OFFICE - START 2024

Tijdens deze stage ben jij onderdeel van het Front Office team. Als stagiair(e) Front Office ben jij verantwoordelijk voor een hartelijk ontvangst van de gasten: jij bent het eerste aanspreekpunt, je verzorgt de check-in en informeert actief over het hotel en de omgeving, ook verzorg je de check out van vertrekkende gasten. Jij bent constant in contact met onze gasten, dat geeft jou de perfecte kans om jouw geleerde skills naar een hoger niveau te tillen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid Je volgt een relevante opleiding in hospitality of een gerelateerd vakgebied Je hebt een passie voor excellente service Communicatief vaardig en proactief Flexibel en bereid om in shifts te werken, inclusief avonden en weekenden

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding van 650 euro per maand Professionele begeleiding en training Korting in onze Hotels voor jezelf, vrienden & familie Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door onze eigen Pillows Academy 2x per jaar een Pillows Intern Day Personeelsmaaltijden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder