Zelfstandig werkend kok

Punt PUNT Events en doordeweeks Cafe aan de haven!

PUNT ZOEKT Leerling kok (BBL of BOL)! ????? Wij zoeken een nieuwe stagiair per september 2024 voor 16 tot ca. 32 uur in de week. Wat je in deze uren gaat leren? Heel veel! Van mise-en-place tot het bereiden van gerechten en uitgifte. Wij koken vers en divers. Lunch, borrelplanken, buffet, live cooking tot meer-gangen diners van eenvoudig tm hoog segment. Ons menu wisselt regelmatig. We hanteren een seizoenskaart maar ook wekelijkse wisselingen in lunch en het diner op vrijdagavond wisselt elke maand. Voor onze groepen koken we veelal meer-gangen-diners maar vinden een BBQ op ons terras ook heel leuk.  Dit maakt dat onze keuken de vrijheid geeft om te experimenteren en te vernieuwen. Dit betekent dat je voortdurend nieuwe recepten leert en hierin ook vrijheid krijgt je eigen creativiteit te ontwikkelen. We moedigen je aan om eigen input te geven en jezelf te ontwikkelen als kok. We zijn dan ook op zoek naar iemand die niet alleen wilt leren op technisch niveau.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goed om te weten: Wij zijn een familiebedrijf, wij werken in een klein team & zorgen goed voor elkaar. Samenwerken met elkaar is dan ook de sleutel. Waar hulp nodig is vullen we elkaar aan en we sluiten de dag samen af. Helpen in de keuken of hulp vanuit de keuken om samen tot sluiten te komen is een gewoonte.  - va. 16 tot ca. 32 uur per week - Doordeweeks flexibel werken. Je werkt in de zakelijke evenementen branche/horeca met diverse boekingen op doordeweekse dagen van 7:30 tot ca. 24:00 uur. Variërend van café tot boekingen met besloten groepen. Jouw shifts kunnen elke week anders zijn.  - Wij streven naar Zaterdag en zondag vrij (m.u.v. Deventer op stelten weekend) & alle feestdagen vrij (uitzonderingen kunnen voorkomen als dat in onze visie ligt). - Salaris conform CAO. 

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie stageplek, met diverse werkzaamheden in een jong en dynamisch bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder