Zelfstandig werkend kok

Mimik Horeca B.V. Leergierige stagiair Zelfstandig werkend kok met smaak gezocht!

Jij leert bij ons het koks-vak in de praktijk, midden in het bruisende hart van MIMIK. Je staat in de open keuken onder begeleiding van ervaren leermeesters. Je draait volop mee met lunch, borrel, diner en events. Je maakt smaakvolle, gezonde en mooie gerechten en krijgt alle ruimte om te groeien en mee te denken. We houden van aanpakken, zijn ambitieus, en willen de wereld een beetje mooier maken. Jij ook?

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een mbo-opleiding (BBL) tot Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) • Je bent creatief, werkt graag in een open keuken en bent dol op een culturele omgeving • Je hebt goede smaak, werkt netjes en wil beter worden in je vak • Je bent leergierig, staat open voor feedback en leert graag van anderen • Je bent enthousiast, gemotiveerd en kan goed samenwerken

Wat biedt het bedrijf?

• Een moderne keuken met veel groenten en gezonde, verantwoorde gerechten • Goede begeleiding door 3 ervaren leermeesters • Een gezellige, professionele werkplek midden in de culturele hotspot van Deventer • Uren en rooster in overleg, rekening houdend met je opleiding en privésituatie • Uitstekende betaling van al je uren met een salaris volgens Horeca CAO • Mogelijkheid om door te groeien binnen MIMIK • Gratis naar de film en korting op theatervoorstellingen bij MIMIK en Deventer Schouwburg • Een onwijs gezellig en hecht team • Leuke teamactiviteiten, lunches en borrels

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder