Zelfstandig werkend kok

St. Maxime Enthousiaste Zelfstandig werkend kok gezocht!

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij St. Maxime? Sta jij graag in de keuken, werk je graag met je handen en hou je van koken? Dan is St. Maxime dé plek voor jou! Als leerling in de keuken werk je samen met het keukenteam – je bent dus écht onderdeel van het team. Bij ons leer je niet alleen hoe je gerechten maakt, maar ook waarom bepaalde keuzes worden gemaakt – en dat maakt het juist zo leerzaam. Wat ga je doen? Geen dag is hetzelfde in onze keuken! Je kunt bijvoorbeeld bezig zijn met: • Voorbereiden van mise-en-place (snijden, portioneren, sauzen maken) • Gerechten bereiden en opmaken • Leren werken met verschillende kooktechnieken • Samenwerken tijdens de drukke lunch- of dinerservice Je draait mee in zowel de warme als koud kant in de, zodat je breed ervaring opdoet én ontdekt wat jij het leukst vindt in de keuken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent en plezier hebt in wat je doet! Wat wij van jou vragen: - Je houdt van koken en helpt graag met het bereiden van gerechten - Je bent echt een teamplayer - Je hebt basis voorkennis - Je bent gemotiveerd en wilt jezelf ontwikkelen - Je werkt netjes en je hebt oog voor detail - Je hebt plezier in wat je doet

Wat biedt het bedrijf?

Bij St. Maxime leer je niet alleen wát je moet doen, maar ook waarom – dat maakt het zo leerzaam en leuk! Je krijgt de kans om verschillende taken en werkzaamheden uit te proberen en te ontdekken wat bij jou past. Afhankelijk van je opleiding, kennis en motivatie kijken we samen waar je het beste tot je recht komt en wat de toekomst je kan brengen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder