Mimik Horeca B.V. Leergierige zelfstandig werkend kok met smaak gezocht!
Lunch, borrel, diner of evenement? Niks kan jou uit het veld slaan. Je werkt zorgvuldig en constant. Ook in de drukte bij aanvang of na afloop van een van onze film- of theatervoorstellingen. Als zelfstandig werkend kok ben je onderdeel van de 7-koppige keukenbrigade en daarmee verantwoordelijk voor de totaalbeleving van onze gasten. Je bent smaakmaker, bereidt zelfstandig alle maaltijden (zowel de koude als warme kant), en je weet waar HACCP voor staat. We houden van aanpakken, zijn ambitieus, en willen de wereld een beetje mooier maken, jij ook?
Naar wie zijn wij op zoek?
Can you stand the heat en heb je smaak in je vingers? Ben je creatief, thuis in een open keuken en dol op een culturele omgeving? Ben jij communicatief sterk, snel, productief en graag onderdeel van een top 5 restaurant op Tripadvisor? Drie keer JA? Dan zoeken wij jou!
Wat biedt het bedrijf?
• Een moderne keuken met veel groenten en gezonde, verantwoorde gerechten • Uitstekende betaling van al je uren met een salaris boven het niveau van de Horeca CAO • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband • Gratis naar de film en korting op theatervoorstellingen bij MIMIK en Deventer Schouwburg • Gunstige flexibele werktijden, waarbij we ook met je privésituatie rekening houden • Een onwijs gezellig en hecht team in een transparante en professionele organisatie MIMIK • Veel afwisseling in je baan met volop ruimte voor eigen ideeën, je eigen ontwikkeling en groei • Fijne teamactiviteiten, lunches en borrels
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan