Zelfstandig werkend kok

Mimik Horeca B.V. Zelfstandig werkend kok

Bewust, modern en gastvrij. Er is bij MIMIK Eten & Drinken veel aandacht voor gezond eten, duurzaamheid en lokale producten. Je kunt er terecht voor koffie en thee, taart, lunch, borrel en diner. Het café beschikt over een ruim buitenterras en onze bar op de 1e verdieping heeft een balkon met een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden. We zijn gespecialiseerd in het koken met veel groente op diverse wijze, dit om een mooi en spannend gerecht te maken met veel smaak, kleur en verschillende structuren. Onze producten proberen we zoveel mogelijk van lokale en biologische producenten te halen. Vindt je het leuk om jezelf te ontwikkelen in een gemoedelijke omgeving? Kom bij MIMIK!

Naar wie zijn wij op zoek?

Can you stand the heat en heb je smaak in je vingers? Ben je creatief, thuis in een open keuken en dol op een culturele omgeving? Ben jij communicatief sterk, snel, productief en graag onderdeel van een top 10 restaurant op Tripadvisor?

Wat biedt het bedrijf?

Wat vind jij bij ons? - Een moderne keuken met veel groenten en gezonde, verantwoorde gerechten - Uitstekende betaling van al je uren met een salaris op minimaal het niveau van de Horeca CAO - 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband - Onbeperkt gratis naar de film en korting op theatervoorstellingen - Ruimte om jezelf te ontwikkelen, begeleiding door 2 leermeester koks - Gunstige flexibele werktijden, waarbij we ook met je privésituatie rekening houden - Een transparante en professionele organisatie in een onwijs gezellig team

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder