Manager / ondernemer horeca

Cafe restaurant Lola´s Enthousiaste leerling voor de opleiding Manager/Ondernemer Horeca

Bij Lola's leer je alle facetten die de horeca rijk is. Van het placeren van gasten tot het serveer gereed maken van drankjes en van het creëren en bewaken van de sfeer tot het uitserveren van de gerechten. Alles kan je leren. Overdag serveren we lunch en koffie, in de middag borrels op het terras en 's avonds een heerlijk diner in een warm en sfeervol restaurant. Je helpt bij het opstarten en sluiten van het restaurant, serveert onze gasten en assisteert bij ondersteunende werkzaamheden. Als je bij Lola's stage gaat lopen kom je terecht in een jong en dynamisch team dat elke dag plezier komt maken en de gasten tot in de details verzorgd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar leerlingen die enthousiast zijn, een open houding hebben en veel willen leren. Enige werkervaring is verreist en werkervaring in de horeca is wenselijk. Verder is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste en moet je je ook verstaanbaar kunnen maken in het engels vanwege de vele internationale gasten die bij Lola's komen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een gezellige en veilige werkomgeving. Je komt terecht in een jong en dynamisch team waarbij je van iedereen wat kunt leren. Naast een stagevergoeding deel je natuurlijk mee in de fooi en mag je mee eten voor je shift begint. Daarnaast organiseren we een jaarlijks bedrijfsuitje waar je natuurlijk ook bij mag aansluiten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder