Eetcafé Janssen en Janssen De basis word gelegd bij het begin
De leerling kan dit jaar de basis van het koksvak leren wij gebruiken veel leerzame vaktechnieken om een goede basis te vormen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Goede motivatie, sociale vaardigheden, beperkte basiskennis wat betreft snijtechnieken en vakjargon
Wat biedt het bedrijf?
Een gezellig team en een leuk bedrijf waar je met de juiste motivatie veelkuit leren
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder