Meewerkend horeca ondernemer

Coffeelicious Dordrecht B.V. Een topper gezocht voor de gezelligste breakfast & lunchroom van de wereld.

De student leert hoe het is om een eigen breakfast & lunchroom te beheren. Van de keuken tot en met het koffiezetten en alles erom heen. Samen met jou begeleider worden er doelen gesteld die samen worden nagestreefd. Je wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk te leren en ook hopen wij van jou te kunnen leren. We gaan er vanuit dat de student ook frisse ideeën heeft die hij/zij met ons kan delen.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig, kan eventueel weekenden werken en houdt van aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer de student heeft laten zien dat hij/zij met veel passie voor het vak te werk is gegaan en goed in het team past dan zullen wij altijd een baan aanbieden na de stage.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder