Restaurant aan de Spuihaven B.V. Stageplek zelfstandig werkend kok
Bij restaurant Aan de Spuihaven maak je kennis met hoger segment horeca. Door de kleine opzet van de keuken is het mogelijk om mee te draaien in alle parties van de keuken, om je zo breed mogelijk klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Van brood tot Friandise; alles wordt vers bereidt. Onder leiding van onze jonge, ambitieuze chef kok krijg je een voorproefje van een carriere op hoog niveau. Wij zoeken een leergierige collega die bereidt is om 110% te geven voor zowel zijn/haar ontwikkeling als voor dit bedrijf, want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig Doorzettingsvermogen
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers