Zelfstandig werkend kok

Van Oys Maastricht Retreat Leerlingkok Maes cuisine du Terroir

Leerlingkok Create by Guido Braeken| fulltime Wat verwachten we van je: o Je werkt samen met het hele keukenteam; o Je draagt zorg voor de apparatuur en keukeninrichting; o Je draagt zorg voor de voorraad die geleverd wordt: ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voorraad; o Je bewaakt de houdbaarheid en hygiëne; o Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken we: o Je volgt een opleiding tot zelfstandig werkend kok; BBL-opleiding; o Je hebt kennis van de basis kooktechnieken en ingrediënten; o Je bent flexibel inzetbaar; o Je bent stressbestendig; o Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een positieve uitstraling; o Met je oog voor detail streef je voortdurend naar een maximale gastbeleving; o Je bent een teamplayer die gedreven is om niet als individu, maar samen als team successen te behalen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou: o Een mooie stagevergoeding en onderscheidende secundaire voorwaarden; o Goede begeleiding van een leermeester, voormalig twee Michelin sterren chef Guido Braeken; o Deel uitmaken van een team van professionals, waar groei een belangrijke waarde is op basis van het ‘Own Your Succes’ – principe; o Na goed functioneren tijdens de stage zicht op een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, waarbij ‘long-term commitment’ beloond wordt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder