Van Oys Maastricht Retreat Leerlingkok Maes cuisine du Terroir
Leerlingkok Create by Guido Braeken| fulltime Wat verwachten we van je: o Je werkt samen met het hele keukenteam; o Je draagt zorg voor de apparatuur en keukeninrichting; o Je draagt zorg voor de voorraad die geleverd wordt: ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voorraad; o Je bewaakt de houdbaarheid en hygiëne; o Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie zoeken we: o Je volgt een opleiding tot zelfstandig werkend kok; BBL-opleiding; o Je hebt kennis van de basis kooktechnieken en ingrediënten; o Je bent flexibel inzetbaar; o Je bent stressbestendig; o Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een positieve uitstraling; o Met je oog voor detail streef je voortdurend naar een maximale gastbeleving; o Je bent een teamplayer die gedreven is om niet als individu, maar samen als team successen te behalen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden we jou: o Een mooie stagevergoeding en onderscheidende secundaire voorwaarden; o Goede begeleiding van een leermeester, voormalig twee Michelin sterren chef Guido Braeken; o Deel uitmaken van een team van professionals, waar groei een belangrijke waarde is op basis van het ‘Own Your Succes’ – principe; o Na goed functioneren tijdens de stage zicht op een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, waarbij ‘long-term commitment’ beloond wordt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan