Zelfstandig werkend kok

Van Oys Maastricht Retreat Leerlingkok Maes cuisine du Terroir

Leerlingkok Maes · Cuisine du Terroir| fulltime Wat verwachten we van je: o Je rol omvat een scala aan taken; geen dag zal hetzelfde zijn; o Je werkt samen met de overige afdelingen aan de uitzonderlijke service die we bieden aan zowel zakelijke als leisure gasten; o Je draagt zorg voor de apparatuur en keukeninrichting; o Je draagt zorg voor de voorraad die geleverd wordt: ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voorraad; o Je bewaakt de houdbaarheid en hygiëne; o Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken we: o Je volgt een opleiding tot zelfstandig werkend kok; o Je hebt kennis van de basis kooktechnieken en ingrediënten; o Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een positieve uitstraling; o Je bezit over een proactieve houding en bent in staat om te multitasken en prioriteiten te stellen; o Flexibiliteit is belangrijk, je hebt zeker geen negen-tot-vijf-mentaliteit, werken in het weekend en tijdens feestdagen is geen uitzondering; o Je toont een benaderbare houding ten opzichte van medewerkers en hebt een verzorgd voorkomen; o Je kent de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en HACCP; o Je beschikt over een sterk empathisch vermogen en professionele communicatieve vaardigheden; o Je bent in staat om als teamplayer te fungeren, maar schuwt ook niet om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen; o Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt oog voor de kleine details.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou: o Een mooie stagevergoeding en onderscheidende secundaire voorwaarden; o Goede begeleiding van een leermeester, voormalig twee Michelin sterren chef Pascal Jalhay; o Deel uitmaken van een team van professionals, waar groei een belangrijke waarde is op basis van het ‘Own Your Succes’ – principe; o Na goed functioneren tijdens de stage zicht op een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, waarbij ‘long-term commitment’ beloond wordt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder