Manager / ondernemer horeca

De Vrienden Eindhoven All round Stageplek

Werkenderwijs gaan we samen uitzoeken wat je sterke punten zijn, En waar je nog wat kan en/of juist graag wilt leren. Een overzicht krijgen van de verwachte reserveringen. Ook gaan we samen kijken naar wat er besteld moet worden. En je krijgt een kijkje achter de schermen, Denk hierbij aan de boekhouding etc. Ook vinden wij het leuk als je ons helpt met onze social media kanalen. Denk aan Instagram en Facebook. Wij vinden het belangrijk dat we een goed team zijn. Onze gasten vinden het fijn om te zien dat wij plezier hebben in ons werk. Het allerbelangrijkste vinden wij dat er geen verschil is tussen een stage medewerker en een vaste medewerker. Dus jij gaat hetzelfde doen als ons, Met achter de schermen de juiste begeleiding! Juist omdat je bij ons team hoort, Belonen wij jou daar ook graag voor. Dus je deelt net zoals de rest mee met de fooi, En krijg je betaald zoals een ieder ander

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt. Niet bang bent voor een uitdaging en niet bang bent om fouten te maken. ''Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'' - pipi langkous

Wat biedt het bedrijf?

Wij leiden jou graag op zodat je alles kunt gaan doen wat je graag wilt. wij hebben diverse doorgroeimogelijkheden en hopen natuurlijk dat je bij ons in de praktijk kan brengen wat je hier geleerd hebt.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder