Zelfstandig werkend kok

Eurest - High Tech Campus Zelfstandig werkend kok voor Mart / Brave New World op de High Tech Campus Eindhoven

Wij zoeken een enthousiaste zelfstandig werkend kok die ons team komt versterken. Bij ons heb je niet alleen de mogelijkheid om je kookkunsten te laten zien, maar ook om te genieten van vrije weekenden. Eurest@HighTechCampus is opzoek naar een zelfstandig werkend kok voor een van onze restaurants gelegen aan The Strip @ High Tech Campus Eindhoven. Je bent werkzaam voor de Mart OF Brave New World, de drukste catering locaties op de High Tech Campus! Een locatie waar gasten komen voor een lunch. Wil jij werken in een gezellig keukenteam met iedere dag weer een uitdaging om al onze gasten te voorzien van (h)eerlijke maaltijden?! Dan is deze leerplaats echt wat voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar wie bent u op zoek? - Je kunt zelfstandig werken. - Je bent flexibel en leergierig. - Je beheerst over de basis kooktechnieken. - Je hebt een grote passie voor koken. - Je bent een harde werker, die weet van aanpakken. - Je bent een team speler. - Kwaliteit leveren vind jij belangrijk, je hebt oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou.. ..een leerzame werkplek met doorgroei mogelijkheden ..weekenden en feestdagen vrij om met familie & vrienden te zijn ..tijd voor plezier & werken met gezellige collega's ..ervaring in alle facetten in de keuken ..inbreng voor eigen ideeën en creativiteit ..een heerlijke lunch ..voldoende ruimte om te werken aan je schoolopdrachten ..flexibele werktijden in overleg ..een stage plek die makkelijk te bereiken is met het OV

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder