Zelfstandig werkend kok

Fifth NRE B.V. Enthousiast en leergierig ? Dan bieden wij jou: unieke locatie, leuk team en een geweldig leerjaar!

Fifth is een unieke locatie verstopt in het centrum van Eindhoven met 5 concepten onder 1 dak; een restaurant, bar, zalen, evenementen locatie en koffiebranderij. In ons restaurant serveren we eerlijke, ambachtelijke gerechten en in de trattoria bereiden we pizza en pasta. Als leerling zelfstandig werkend kok ben je voornamelijk werkzaam in de keuken van het restaurant. Je bereid de gerechten, ondersteunt bij de ontwikkeling van menu's, gerechten en verbeteren van recepturen. Ook help je bij het coördineren en organiseren van de werkzaamheden binnen de verschillende onderdelen van de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, creatief, oog voor detail, stressbestendig, betrokken

Wat biedt het bedrijf?

Het Team vinden wij super belangrijk, dit moet met elkaar en voor elkaar werken. Wij vinden waardering en met plezier naar je werk gaan erg belangrijk! Daarentegen moet er natuurlijk wel gewerkt, en natuurlijk ook veel geleerd worden. We hebben een ambachtelijk keuken op een iets hoger niveau. We bereiden vis/ vlees, desserts, soepen en sauzen zoveel mogelijk zelf behalve brood en luxe patisserie. Er zijn door de diversiteit in concepten vele mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder