Zelfstandig werkend kok

Hout Pizzeria Strijp S B.V. Opgeleid tot internationale zelfstandig werkend kok

Als leerling bij Pizzeria Hout word jij steeds verder gebracht in jouw kennis en ervaring in een internationale keuken. Wij zijn actief bezig met onze leerlingen en stagiaires om alles uit hun persoonlijke ontwikkeling te halen. We bezoeken leveranciers, geven interne trainingen en organiseren leuke uitjes. Je maakt normale uren en werkt normale dagen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt passie voor koken en bent makkelijk in de omgang en staat open om veel te leren!

Wat biedt het bedrijf?

Je hebt mogelijkheden te blijven na je leerjaar, je leert buiten je takenlijst van school ook veel andere dingen waar jij interesse in toont. We hebben leuke uitjes met het team en maken veel plezier met elkaar! This is HOUT. Authentiek, speels, smaakvol en goede kwaliteit in al zijn eenvoud is waar wij voor staan! Of je nou komt voor de lekkerste Napolitaanse pizza uit de houtgestookte steenoven, een verfrissende Birra Moretti, Eindhovense bieren, een geweldig glas wijn, suppli of uitgebreide antipasti – bij Hout zit je goed. Binnen aan de ‘pizza-table’ bij de eyecatcher van een houtoven, in het sfeervol ingerichte lichte restaurant. We zijn een jong bedrijf met fijne, ook internationale collega’s. Wat krijg je van ons! Goed salaris Goede begeleiding Kansen om door te groeien Altijd een dag in het weekend vrij Je maakt deel uit van een erg leuk internationaal team. Are you the one? Reageer nu op; info@houtstrijp.nl of loop binnen bij Hout op Strijp S ( Torenallee 3)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder