Da Pietro ristorante Italiano Gastheer/-vrouw, Kok, Leidinggevende keuken, Manager/ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer
Wil jij jezelf ontwikkelen binnen de Italiaanse gastronomie?! Samen in een jong team krijg je bij ons de ruimte om jezelf en het bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Wil jij je ontwikkelen en groeien binnen ons bedrijf? Stuur je mail naar lekkereten@dapieteo.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Affiniteit met Italië en de Italiaanse keuken, Geïnteresseerd in de Italiaanse wijn wereld, oog voor detail, creativiteit en gastvrijheid zijn de belangrijkste kern woorden die wij zoeken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder