Restaurant 'De Haas' BV. Stageplaats Keuken – Ontdek, Leer en Groei!
Ben jij op zoek naar een stage waarin je cht de diversiteit van een keuken kunt ervaren? Bij ons ontdek je dat een kleine keuken groots kan zijn. Laat je verrassen door wat we dagelijks bereiden: van indrukwekkende buffetten voor 300 gasten tot een sfeervol diner voor twee. Bij ons is geen uitdaging te groot en geen idee te gek. Wat ga je doen? Tijdens je stage krijg je de kans om op verschillende afdelingen van de keuken mee te draaien en je talenten te ontdekken. We geven je de vrijheid om te experimenteren en je creativiteit te laten bloeien. Wil je meedenken over een nieuwe menukaart? Of droom je ervan je eigen ijsrecept te perfectioneren? Laat het ons weten, en samen maken we het mogelijk! Wat bieden wij? Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw ideen. Begeleiding om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Afwisselende werkzaamheden, van la carte tot buffetten en meer.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie zoeken wij? Een enthousiaste leerling of stagiair(e) met een passie voor koken en de ambitie om te groeien. Je hebt lef, bent nieuwsgierig en wil het beste uit jezelf n de keuken halen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw ideen. Begeleiding om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Afwisselende werkzaamheden, van la carte tot buffetten en meer.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers