Herberg de Zwaan Ben jij een enthousiaste leerling-kok die wil leren? Reageer dan, we kunnen meedenken in het vervoer!
Heb jij een passie voor lekker eten en gastvrijheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als leerling-kok ben je de rechterhand van de chef, en leer je van hem je werkplek goed te organiseren, je mis-en-place goed voor te bereiden en hem te assisteren bij de bereiding en uitgifte van gerechten. Je werkt bij ons in een open keuken. Onze gasten zijn gasten die in 1 van onze 13 kamers verblijven en passanten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, Ons restaurant scoort een 9.2 bij gasten van Booking.com. We beschikken over een restaurant en terras met in totaal 40 zitplaatsen.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken iemand die leergierig is, enthousiast en pro-actief.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt te werken in een pas geopend nieuw boetiekhotel in een klein team, waarin we met elkaar nauw samenwerken om onze gasten te laten onthaasten, ontspannen en genieten. We helpen elkaar allemaal. In overleg in qua werktijden en uren veel mogelijk. Is vervoer een probleem? Ook daar in kunnen we met je meedenken, dus reageer in ieder geval. Het is mogelijk dat we je een vaste baan aanbieden. Op zondag en maandag ben je vrij, dan is het restaurant gesloten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring