Kok

Steakhouse El Gaucho

Wij zoeken een leergierige student met een passie voor koken die zijn of haar kookvaardigheden wil verbeteren in een klein en jong keuken team. Het restaurant is uitsluitend geopend voor diner. Hierdoor begin je pas later op de middag en werk je door tot in de avond. Het is ook noodzakelijk dat je beschikbaar bent in de weekenden. In het keukenteam werken uitsluitend jonge gedreven koks. Aangezien het restaurant een familiebedrijf is, hangt er een informele sfeer ondanks dat het restaurant opereert in het hogere middensegment. Ondanks dat het keukenteam jong is valt er op het gebied van kooktechnieken en productkennis veel van hen te leren. Naast het keukenteam hebben de eigenaren Yakup en Fadia beide decennia lange ervaring in keuken en valt er van hen tevens veel te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een leerling met een leergierige en enthousiaste werkhouding. Daarnaast zoeken we iemand die proactief is en durft om nieuwe vaardigheden en technieken in de praktijk toe te passen, ook als dat kan leiden tot het maken van fouten. Verder zoeken wij iemand die teamgericht kan werken in een klein maar hecht team. Tot slot zoeken we iemand die om kan gaan met kritiek en die kritiek zelfs gebruikt om zichzelf te verbeteren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder