Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie de Keizer BV Vrolijke gastheer/-vrouw

Ben jij die gastvrije aanpakker die weet wat ‘beleving’ inhoudt? Kom dan werken als Gastheer / Gastvrouw bij Brasserie De Keizer! Je komt terecht in gezellige en bruisende horeca-onderneming met het mooiste terras van Gemert. De Keizer is al sinds jaar en dag een begrip in Gemert. Het karakteristieke pand is al eeuwen het huis van gastvrijheid en gezelligheid. Het prachtige zicht op het kasteel van Gemert trekt daarom ook vele gasten naar ons restaurant. Maar De Keizer staat niet alleen voor heerlijk dineren, ook voor een lekkere lunch zijn we dagelijks geopend. En aan onze gezellige toog en lange tafels kunnen onze gasten lekker borrelen met hapjes en drankjes tot in de late uurtjes. Kortom, Brasserie De Keizer staat voor één en al beleving. Daarnaast werken we graag samen met onze grote zus restaurant Dientje, zodat we onze lokale en regionale ambities nog verder kunnen ontwikkelen. Wil jij mee groeien?

Naar wie zijn wij op zoek?

• Weten wat ‘gastbeleving’ inhoudt • Oog voor overzicht • Passie voor het vak

Wat biedt het bedrijf?

• meegroeien in een ambitieuze organisatie • bij goed functioneren: een vaste aanstelling • leuk team • prachtige werklocatie

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder