Meewerkend horeca ondernemer

Café Gij&ik Kom jij leren en werken op een plek waar gezelligheid, gastvrijheid, lekker eten en speciaalbier centraal staat?

Cafe Gij&ik is een allround horecabedrijf met een focus op speciaalbieren. Gelegen in hartje Gemert richten we ons op lunchen, borrelen en dansen. Met 80 zitplaatsen binnen en 150 op het terras, een kaart met meer dan 250 bieren, diverse cocktails, goede koffie, borrelhappen en lunchgerechten bieden we een gevarieerde werkplek waar geen dag hetzelfde is. In de winter zijn we woensdag t/m zondag geopend vanaf 11.00u, van mei t/m september zijn we 7 dagen per week open. Gastvrijheid en kwaliteit van het product staan bij ons op nr. 1. Graag brengen wij je de fijne kneepjes van het vak bij en kun je je samen met ons onderdompelen in de wereld van mooie speciaalbieren. We werken met een enthousiast en jong team van 4 fulltimers en een groot aantal parttime medewerkers. We bieden diverse stageplekken op allerlei niveaus aan. Wil je hier onderdeel van uit maken? Bel, app of mail!

Naar wie zijn wij op zoek?

De motivatie om nieuwe dingen te willen leren in de praktijk.

Wat biedt het bedrijf?

Een gestructureerd omgeving waarin je kunt leren. Fouten maken mag, zo lang je er maar van leert en jezelf verbeterd. Bij ons mag je ook gewoon jezelf zijn. Samen met het team gaan we voor één doel en jij maakt vanaf dag 1 volwaardig onderdeel uit van het team. Een professioneel en gemotiveerd team, maar vooral ook erg gezellig. Gij&ik is onderdeel van Rabauw Groep waaronder andere horecabedrijven, een webshop en bierbrouwerij vallen. Bij ons heb je dus diverse doorgroeimogelijkheden. Meerdere stagiaires zijn bij ons vanuit stage doorgegroeit naar leidinggevende functies binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder