Zelfstandig werkend kok

De Stadsherberg Ben jij een ware horeca professional, dan zij wij op zoek naar jou!

De medewerker krijgt de kans om binnen een gezond en sterk team te leren. Bij de Stadsherberg kom je terecht in een ervaren en hecht team. De werkzaamheden kunnen variëren van het placeren van gasten tot inkoopmanagement en planning. Wij verwachten van onze medewerkers een hoge mate van motivatie en leergierigheid. De Stadsherberg staat al jaren bekend als de huiskamer van Gennep. Dit betekent dat wij geopend zijn van 09:30 tot 00:00 uur, zodat onze gasten op ieder moment van de dag bij ons terecht kunnen voor een hapje en drankje. Wij hechten waarde aan gastvrijheid en kwaliteit. Zie jij in jezelf de perfecte aanvulling die ons sterke team nodig heeft, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk binnen deze rol? - Positieve instelling en uitstraling - Commercieel inzicht - Leergierigheid - Creativiteit - Oog voor details - Proactieve houding - Klantvriendelijkheid

Wat biedt het bedrijf?

Wij als team De Stadsherberg bieden onze werknemers doorgroeimogelijkheden door diverse trainingen en inspiratiesessies aan te bieden. Denk hierbij aan Barista trainingen en diverse inspiratiesessies. Dit betekent dat het leerproces nooit stopt en de kennis up-to-date gehouden wordt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de vrije tijd van onze werknemers, zodat zij naast een fijne werkplek voldoende tijd hebben om in de privé sfeer leuke dingen te ondernemen. Daarbij vinden wij het belangrijk te vermelden dat de leerlingen de mogelijkheid hebben om door te groeien tot een vaste versterking binnen ons jonge team!!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder