Gastheer / -vrouw

Espressobar Hugo Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer/-vrouw, Manager/ondernemer horeca

Je helpt de chefkok met het bereiden en klaarmaken van gerechten, de mis en place, maar ook het uitlopen van gerechten Taarten bakken Granola maken Groenten snijden Scones maken

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet vooral gedreven zijn en nieuwe dingen willen leren, eigen willen maken

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hecht en jong team. als je van je goede kant laat zien, kan het zomaar zijn dat je hier kunt blijven werken. Veel stagiaires zijn tijdens hun stage door ons opgeleid en daarna blijven hangen. Heel leuk!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder