Eurest - UMCG Leidinggevende bediening in een leuk en dynamische omgeving!
Als leerling bij het Grand Café in het UMCG kom je in een enthousiast team te werken! Je leert hoe het is als gastvrouw of gastheer in een dynamisch en drukke locatie! Je zult de gastheer of gastvrouw van de locatie zijn, met de kassa-systemen werken en uiteindelijk gaan we jou opleiden om het team aan te sturen! Op de locatie zal je altijd met een praktijkopleider werken of met een leidinggevende. Uiteraard zal er altijd voldoende tijd worden gemaakt om met de praktijkopdrachten bezig te gaan. Met andere woorden; niet langer twijfelen, kom bij ons! ;-)
Naar wie zijn wij op zoek?
Als leerling, stagiair of student ben je uiteraard altijd keurig en netjes naar de gasten en naar je collega's!
Wat biedt het bedrijf?
Als leerbedrijf zijn wij er vooral om jou te helpen met jouw opleiding! Daarnaast zijn wij ook vaak op zoek naar personeel, dus mocht je ná- of tijdens jouw opleiding nog een baan zoeken, is daar altijd ruimte voor om over in gesprek te gaan.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan