Brasserie Bruis
Jozua Jaring’s loopbaan voerde hem langs gerenommeerde zaken zoals Chapeau en ’t Stokpaardje en is de laatste 10 jaar bekend van zijn met Michelinster bekroonde restaurant Ratatouille Food & Wine*. Met BRUIS zet hij vol in op de ontwikkeling van jong talent. Lucas heeft na het voltooien van de hotelschool een aantal jaren bij onder andere Ratatouille* gewerkt en was klaar voor de volgende stap in zijn loopbaan. Lucas en zijn enthousiaste team zorgen voor een gastvrije ervaring bij BRUIS, de culinaire huiskamer van Haarlem. De dagelijkse leiding aan het jeugdige en getalenteerde keukenteam ligt bij Dennis Frank die zijn ervaring opdeed bij Aan de Poel** en Ratatouille* en bij Damian Verkerk wiens loopbaan hem voerde langs De Bokkedoorns** en eveneens Ratatouille*.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken