Manager / ondernemer horeca

Brasserie het Gemaal Manager Horeca en Ondernemen

Brasserie het Gemaal heeft een van de mooiste terrassen van de Haarlemmermeer. Als gastheer/gastvrouw voel je je als een vis in het water en wil je graag onze gasten entertainen. In deze functie zullen wij je allround opleiden. Van barmedewerker tot drank- en foodrunner en van host tot wijkloper. Aan de hand van jouw ontwikkeling en ambitie bepalen wij hoe snel je door kan groeien. De brasserie is een ideale stap voor leerlingen om door te groeien in de hospitality. Wij zijn op zoek naar een student die het horeca gen in zijn/haar bloed heeft zitten. Uit ervaring komen leerlingen heel goed tot hun recht, omdat wij een jong en dynamisch team hebben dat voelt als een familie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een goede dosis humor; Je bent een team player; Je bent zelfstandig, gestructureerd en sociaal; Representatief, uitstraling en hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan; Je bent duidelijk in communiceren en transparant; Je hebt de ambitie om door te groeien in de hospitality.

Wat biedt het bedrijf?

Op basis van ons huidige team, hebben wij een hele hechte vaste kern. Deze kern bestaat betrouwbare en sterke medewerkers die al meer dan drie/vier jaar bij Brasserie het Gemaal werken. In 2017 is Restaurant Long Island toegevoegd aan de organisatie en bieden wij al onze medewerkers een flexibele werkplek. Meerdere shiftleaders en koks hebben al eens een uitwisseling gehad en dit was erg goed voor hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de zomer verzorgen wij ook veel evenementen met B&D Catering Hospitality en Support. Dit bedrijf is ook onderdeel van de organisatie. Leerlingen of ambulante die zich bewijzen, krijgen de mogelijkheid om een cateringklus te ondersteunen in bijvoorbeeld Het Olympisch Stadion. Kortom, de organisatie bestaat uit drie horeca bedrijven en wij proberen iedereen te betrekken in de bedrijfsvoering voor persoonlijke ontwikkeling en loyaliteit.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder