Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

DiVino restaurant wijnbar

Wanneer je bij DiVino als leerling aan de slag gaat, kom je terecht in een jong maar ervaren team. Zowel met lunch als diner zijn wij een drukke zaak. In 2020 hebben wij een BIB GOURMAND behaald. Onze prijs kwaliteit in zowel onze gerechten als wijnen is in evenwicht. Je zult als leerling het vak leren kennen en daarnaast ook begeleiding krijgen over onze wijnen. Wij importeren al onze wijnen zelf vanuit Italië en werken dus ook met 100% Italiaanse wijnen. Vind jij het leuk om meer te leren over de Italiaanse wijnen en daarnaast te groeien als gastheer/gastvrouw? Laat het ons dan weten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast Eerlijk Enige ervaring in de horeca is gewenst Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Divino is de plek waar bijzondere gerechten geïnspireerd worden door de Italiaanse keuken, eigentijds zijn maar met respect voor de klassiekers. Bij DiVino werk je in een open keuken waardoor je de beleving die onze gasten hebben ook mee maakt. Bij DiVino staat de gast, maar ook ons team centraal. Ons team is onze grootste trots. Zij moet er voor zorgen zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring heeft. Wij zijn een jong, gezellig en hecht team! Wanneer we een service draaien wordt er hard gewerkt, maar wanneer het even kan wordt er ook hard gelachen. Ben jij opzoek naar een uitdagend leerbedrijf? Wij willen jou graag alles leren. Waar je ook de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder