Meewerkend horeca ondernemer

Café Ad'vundum 2.0 Veelzijdig bedrijf met enorme mogelijkheden

Dit bedrijf bestaat uit een café een brasserie en een zaal. Dus een stageplaat kan op meerdere manieren worden ingevuld hiervoor zijn meerdere kwaliteiten nodig. We zitten in het centrum van een klein stadje dus gastvrijheid en sociaal sterk wordt zeker van je verwacht. Daarnaast draai je mee in de bediening van de brasserie met terras, in de zaal waar een feest wordt gegeven tot savonds laat of het café waar de stamgasten met regelmaat aan de bar zitten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal vaardig en gastvrij. Flexibiel zijn in uren en dagen te werken. Schakelen tussen de onderdelen in het hele bedrijf. En bereid zijn om op elk onderdeel elkaar te helpen zowel bediening als bar als schoonmaak ook van de spoelkeuken als het moet

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf is 20 jaar geleden klein begonnen en sinds 2022 de grootste met de meeste mogelijkheden. Dit biedt op horecavlak de mogelijkheid om aan elk aspect te kunnen werken. We zijn een groot team van jong tot oud van keuken tot bar. Hier is altijd werk! Misschien bevalt het je wel zo goed dat je wil blijven.....

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder