Zelfstandig werkend kok

Hotel en Auberge de Rousch Zelfstandig werkend kok - De ideale leerplek!

Je komt te werken in een Zuid Europees georiƫnteerde keuken voorzien van de modernste apparatuur. Je werkt mee in ons grote keukenteam en leert per dag veel nieuwe technieken en gerechten. Door onze variƫteit in horeca aanbod, hebben wij jou veel 6te leren: van banqueting, ontbijt tot aan a la carte dineren. Kortom, een ideale stageplek om veel te leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd, georganiseerd, netjes en een teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Werken met de allernieuwste apparatuur; Veel verschillende keuken specialiteiten, met een grote afwisseling in werk als gevolg; Familiebedrijf met oog voor elkaar; Mogelijkheid op een vaste aanstelling of doorgroeien binnen ons team of andere teams binnen ons bedrijf;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder