Catering service van Grunsven Enthousiaste leerlingen zijn altijd welkom!
Wij zijn een middelgrote party-cateraar en werken in opdracht van zowel bedrijven als particulieren met ruim 25 jaar ervaring! Onze opdrachtgevers bevinden zich doorgaans in het hogere segment, waardoor we volop de gelegenheid krijgen om te werken met mooie, speciale en vooral verse producten. De werktijden liggen tussen 9.00-17.30 uur, waarbij er ook in het weekend gewerkt moet worden. Wij bieden dus prettige werktijden overdag waarbij je toch je passie voor koken kwijt kunt in een ambachtelijk bedrijf. Een unieke gelegenheid om je verder te ontwikkelen in het mooie koksvak!
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor koken en de horeca is vanzelfsprekend. Verder moet je goed in teamverband én zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Voor goede leerlingen hebben we altijd plaats en is er dus de mogelijkheid tot een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat