Zelfstandig werkend kok

Kapellerput Conferentiehotel Gepassioneerde Leerling Zelfstandig Werkende Kok

Als leerling zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bereiden en opmaken van gerechten. Je maakt deel uit van een team van 7 personen en legt verantwoording af aan de Chef Kok. Samen met ons enthousiaste en gedreven keukenteam zorg jij voor een optimale culinaire ervaring van onze gasten. Door de creativiteit en presentatie van onze eigentijdse gerechten onderscheiden wij ons in de markt. Voor het keukenteam is er volop variatie in werkzaamheden met à la carte koken voor restaurant Cambium, onze gevarieerde business lunchbuffetten, de zakelijke en feestelijke banquet diners, outdoor cooking op de terrassen en walking dinners in private dining rooms. Onze gasten worden op elk moment van de dag culinair verrast en verwend.

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen Kapellerput stralen wij met dit DNA: - Gast op 1 - Professional - Ondernemend - Flexibel - Creativiteit - Flair - Fun - Trots - Winnaar - Teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Kapellerput biedt een collegiale en dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Je wilt graag groeien in je vak en krijgt daar ook de kans voor. Je werkt in een betrokken team en hebt tevens een grote mate van zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor het delen van jouw ideeën en in gezamenlijkheid bepaalt het team targets. Successen & verjaardagen vieren we samen. Plezier hebben en voldoening halen uit je werk, dat is werken bij Kapellerput!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder