Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Coppens Ambachtelijke brood en banketbakker

De student gaat meteen meehelpen om te produceren, en zo de klanten in de winkel blij te maken. We hebben 2 afdelingen (zowel brood als banket), dus je gaat bij allebei mee helpen. Hoe een werkdag eruit ziet is heel verschillend, de ene dag ga je de winkel vullen met banket en productie maken, en de andere dag ga je worstenbrood en bolussen maken. De begintijden kunnen we in overleg afspreken. De standaard begin tijd is 6.00 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten, die het mooie bakkers vak willen leren.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein bedrijf die de tijd neemt om leerlingen op te leiden, en waar je veel werkprocessen af kunt vinken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder