Zelfstandig werkend bakker

Dungense Molenbakker -Voel jij de Bakker in jou? Dan helpen wij die samen met je te creëren.

Ben jij dat aanstormende talent om bakker te willen worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een ambachtelijke bakker, met een jong en dynamisch team. Met hart voor het ambachtelijke bakkers vak, we zijn creatief en innovatief en altijd in voor nieuwe ontwikkelingen. Zowel voor de bakkers zelf als de producten die wij maken. Denk jij dat je bij ons dat kan leren wat je graag wil worden neem dan contact met ons op. Je bent meer dan welkom!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je leergierig werk je graag in een klein team, dan is dit jou plek. Je kan een beetje rekenen, je bent handig met je handen en kan het aan dat er van alles om je heen gebeurt dan zoeken we jou! Je hoeft nog geen bakker te zijn om er 1 te worden. Dus bij ons is alles mogelijk

Wat biedt het bedrijf?

Een hele mooie werkplek met veel kunde en kennis Jong dynamisch team Waar je veel kan leren Hoe je in een ambachtelijke bakkerij puur brood kan maken Wellicht doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder