Kok

LOTS Helvoirt Leergierige, sociale (zelfstandig werkend) leerling-kok bij een drukbezocht, hip restaurant!

LOTS is een toegankelijk, jong en drukbezocht bedrijf. De menukaart vervangen wij per seizoen waardoor je met veel verschillende producten werkt, ook is onze menukaart erg uitgebreid. Wij streven ernaar om zoveel als mogelijk zelf te maken. Je komt in een jong gedreven team terecht. Wij willen je graag ondersteunen maar vinden het ook belangrijk dat je zelfstandig kan werken. je werkzaamheden zien er als volgt uit: Mise en place Verantwoordelijk voor openen Verantwoordelijk voor sluiten Het meegeven van lunch en diner Doordat we een compleet team hebben zijn vrije dagen/vakanties (bijna) altijd mogelijk. Met carnaval zijn wij gesloten. Op kerstavond zijn wij gesloten. 27 december t/m 3 januari zijn wij gesloten. Uitbetaling van salaris gebeurd op de 24e van de maand. 1 x in de 2 maanden krijg je de fooi, deze ligt gemiddeld rond de € 1,25 per gewerkt uur. Het rooster krijg je minimaal 1 maand vooruit. We streven ernaar om zoveel mogelijk met vaste werkdagen te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast Behulpzaam Respect voor andere Oog voor detail Meedenken Gezellig In voor een grapje

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben een erg hecht team, dit zorgt ervoor dat je altijd met zin naar je werk gaat. Ook eten we gezamenlijk en na werktijd drinken we regelmatig nog iets met elkaar. LOTS is een erg drukbezocht bedrijf waardoor er altijd genoeg te doen is. Ook zijn er zeker kans op doorgroeimogelijkheden of zelfs een contract. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: - 20% personeelskorting - op feestdagen 150% uitbetaald - 4 daagse werkweek - altijd 1 weekend dag vrij - goed salaris - iedere 2 maanden fooi - jaarlijks een groot personeelsfeest - gezellige borrels - gesloten op zaterdag, zondag en maandag met carnaval - gesloten op kerstavond - je werkt 1e of 2e kerstdag - gesloten van 27 december t/m 3 januari

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder