Restaurant Trien gezellige leerlingen die het vak willen leeren in een gezellig team
Het maken van mice en place. Het bijhouden van de voorraad. Bestellingen maken en opruimen. we hebben een uur pauze om te eten en de socials bij te houden meestal van 16:00 tot 17:00uur voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten dessert maken wij hebben een uitgebreide menukaart waar een saté, schnitzel, kreeft, ganzenlever tot oesters op staan de diversiteit maakt het mooi om alle faceten van een bedrijf uit te voeren en te proeven. werktijden zijn meestal beginnen tussen 12:00 en 17:00uur tot 21:00 en max 22:30uur mocht er een feestje zijn dan kan er altijd eerder gestopt worden. doordeweeks staan er meestal 4a5 koks en in het weekend 6 koks
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn vooral op zoek naar enthousiaste mensen die het vak willen leren. We hebben een open keuken zodat we direct in verbinding staan met onze gasten . We gaan ook graag naar een groothandel om te laten zien wat er allemaal op de markt is om mee te werken. kijk op onze site voor de menu kaarten of kom een keertje kijken en kennis maken.
Wat biedt het bedrijf?
gezellige werkplek veel om te leren groot team dagen/uren in overleg geen nachtwerk kijk op onze sociale media voor foto's
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers