Fort NOXX FORTtreffelijk genieten!
Als ‘BBL-leerling keuken’ ondersteun je het keukenteam bij verschillende taken in de keuken. De leermeesters in de keuken leren jou de kneepjes van het vak. Afhankelijk van je opleidingsniveau zijn dit werkzaamheden waar jij je o.a. mee bezig gaat houden zijn: - Controleren en opruimen van bestellingen - Schoonmaken van de werkomgeving en apparatuur - Je helpt met de voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld snijwerk - Lunch en diner meedraaien - Je komt met nieuwe ideen en initiatieven - Je ondersteunt de Keuken waar het nodig is.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij! - Je bent bezig met een koksopleiding niveau 2 of 3 - Je bent flexibel inzetbaar (dag-, avond- en weekenddiensten) - Je bent leergierig en wil alle kneepjes van het vak leren - Je bent een teamplayer en kunt je makkelijk aanpassen - Je hebt doorzettingsvermogen en straalt gedrevenheid uit - Je beschikt over een gezonde dosis humor
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij! - Een marktconform salaris volgens de Horeca CAO – Leerlingen BBL - 25 vakantiedagen obv fulltime (38 uur) - Een familiaire werksfeer op een mooie locatie - Een locatie voor lunch, borrel, diner en verschillende vergadermogelijkheden - Mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling - Mogelijkheid tot een vast dienstverband na het behalen van je diploma - Pensioensopbouw (indien 21 jaar of ouder) en eventueel reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan