Kok

Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4 Leerling kok (BBL/BOL)

Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! Het leuke aan leerling zijn bij Van der Valk Hotel Schiphol is dat je werk heel verschillend zal zijn. Met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. Tijdens je leerjaar bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! Van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos… In onze grote moderne keukens werk je met de nieuwste apparatuur. Zo wordt er door ons volledig op inductie gekookt. Het koelcomplex achter de keuken telt maar liefst 1000 m2 en is volledig aaneengesloten. Onze à la carte restaurants hebben 350 zitplaatsen en binnenkort komt daar ook een live cooking restaurant bij dat plaats biedt aan zo’n 500 tot 1000 gasten. Op een avond werk je al gauw met ca. 25 koks samen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een smaakmaker; - Gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren; - Je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen; - Je hebt teamgevoel en zin om te leren; - Je vindt het een uitdaging om per shift 1100 gasten te voorzien van lunch en/of diner!

Wat biedt het bedrijf?

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: - Werk in het grootste Van der Valk Hotel met veel internationale gasten; - Vanaf € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels; - De mogelijkheid om 3 x in de week met een trainer te werken aan je conditie; - De mogelijkheid gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en sportfaciliteiten buiten; - Korting op je zorgverzekering; - Kans om na je diploma te blijven en jezelf te ontwikkelen als kok, fulltime of parttime.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder