Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Onze Kerk B.V. We kijken uit naar een enthousiaste gastvrouw/gastheer

Je gaat er alles aandoen om de gast vanaf de reservering tot het uitzwaaien van de gast een onvergetelijk bezoek te laten ervaren binnen een supergaaf restaurant in een monumentaal pand. Een kerk verbouwd tot restaurant waar gastvrijheid en een warme sfeer hoog in het vaandel staan. De keuken kenmerkt zich door elke maand een nieuw chefsmenu wat de gasten samen kunnen delen en een kleine a la carte voor de gasten die graag de keuze zelf maken. De kerk is 7 dagen per week open. maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vanaf donderdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur en sluit de keuken om 22.00 uur maar is er voor de gasten nog een mogelijkheid om wat na te borrelen. Er stopt op werkdagen een bus recht voor de deur van de kerk. In het weekend is het openbaar vervoer op dit moment niet actief.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt graag samenwerken, en vooral graag heel veel leren. Je vindt gastvrijheid erg belangrijk. Onregelmatige werktijden zijn geen probleem voor je. Je gaat deel uitmaken van een team wat erg verschillend is van samenstelling; jong en wat ouder, dames en heren of gender neutraal, veel ervaring, minder ervaring, heel veel kansen op de arbeidsmarkt en minder kansen op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat dit geen probleem voor je is.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen een veilige omgeving waar veel aandacht is voor het welbevinden van iedere medewerker de mogelijkheid om te leren en volop te ontwikkelen. Verbinden is onze kracht. Fijne collega's die graag zien dat je het naar je zin hebt.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder