Zelfstandig werkend kok

Restaurant Onze Kerk B.V. Wij kijken uit naar een enthousiaste zelfstandigwerkende kok

.Een supergaaf restaurant in een monumentaal pand. Een kerk verbouwd tot restaurant waar gastvrijheid en een warme sfeer hoog in het vaandel staan. De keuken kenmerkt zich door elke maand een nieuw chefsmenu wat de gasten samen kunnen delen en een kleine a la carte voor de gasten die graag de keuze zelf maken. De kerk is 7 dagen per week open. maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vanaf donderdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur en sluit de keuken om 22.00 uur maar is er voor de gasten nog een mogelijkheid om wat na te borrelen. Er stopt op werkdagen een bus recht voor de deur van de kerk. In het weekend is het openbaar vervoer op dit moment niet actief.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt graag samenwerken, en vooral graag heel veel leren. Je vindt gastvrijheid erg belangrijk. Onregelmatige werktijden zijn geen probleem voor je. Je gaat deel uitmaken van een team wat erg verschillend is van samenstelling; jong en wat ouder, dames en heren of gender neutraal, veel ervaring, minder ervaring, heel veel kansen op de arbeidsmarkt en minder kansen op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat dit geen probleem voor je is.

Wat biedt het bedrijf?

Een veilige plek om te leren, om fouten te maken en je enorm te ontwikkelen. Waar je mening en ideeën en mening serieus wordt genomen. Fijne collega's die graag zien dat je het naar je zin hebt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder