Kok

Gastrobar 38 Genieten begint bij Gastrobar 38

Zelfstandig koude kant en warme kant draaien. Bestellingen doen, controleren en ontvangen. Verder zul je inspraak hebben in een nieuwe kaart. Hierbij verzorg je zelf de calculatie. Kortom een zeer zelfstandige stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Juiste instelling, nog niet alles kunnen is geen probleem, niets willen is geen optie.

Wat biedt het bedrijf?

Een relaxte werkomgeving waar er zo min mogelijk onder druk gewerkt wordt en geen ellenlange dagen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder